Sök jobb hos Kort om Samhället!

Sök jobb hos Kort om Samhället! Spendera sommaren med att engagera dig för en rättvisare värld genom att arbeta med Kort om Samhällets projekt “Jalla Jalla en Jul för Alla!

Jalla Jalla en Jul för Alla är en julfest för hemlösa, utsatta och ensamma. Varje år välkomnar vi runt 1 000 personer och bjuder på julmat, julklappar, underhållning och annat skoj. Innan julfesten den 24/12 kommer vi även att driva igenom en del andra projekt som alla kommer att vara kopplade till socioekonomisk utsatthet. Det kan exempelvis vara ett soppkök, paneldiskussion eller utställning. I ditt arbete kommer du alltid ha styrelsen och andra aktiva till hjälp och guidning.

Arbetsuppgifter

Sociala Medier. Vi ser gärna att du har utbildning/erfarenhet av att driva Facebook och Instagram konton samt kan bidra med antingen enklare fotografier eller grafiska designer. Det är även meriterande om du kan och vill delta i debatter tex genom att skriva debattartiklar.

Projektledning. Du kommer att driva igenom olika typer av projekt. Dels projekt som är planerade sedan tidigare, men vi letar efter någon som även kan ta egna initiativ till nya projekt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap och samordning.

Samarbeten. Du kommer att jobba en del med att knyta an till nya samarbetspartners. Därför är det viktigt att du är glad och öppen som person, och tycker att det är kul att prata med och träffa nya människor.

Stödja teamet i planering och utförande av projektet i sin helhet.

Rekrytering. Hitta volontärer som är intresserade av att vara med i planeringsteamet.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet/utbildning inom marknadsföring och sociala medier
  • Erfarenhet/utbildning inom ledarskap och samordning

Meriter

  • Universitetsutbildning inom relevant område
  • Språkkunskaper i tex dari, arabiska, romani eller dylikt
  • Tidigare arbete inom den ideella sektorn
  • Övrig erfarenhet av extern kommunikation

Löner och anställningsform
Anställningen pågår under 1/7-30/9 på 30%. Din lön är fast månadslön.

Arbetstider varierar mycket. Till vissa events har du specifika arbetstider, men i stora drag lägger du upp dina egna tider ihop med styrelsen.

Din arbetsplats kommer att vara Cool Minds (ligger i Folkets Park i Malmö) men en del arbete kan utföras hemifrån om du föredrar.

Ansökan
Skicka CV och en motivation till varför du vill jobba med Kort om Samhället/Jalla Jalla en Jul för Alla till info@kortomsamhallet.se. Vi tar emot ansökningar tills den 10/6.

Kommentera