Välgörenhetsloppis till förmån av Jalla Jalla en Jul för Alla!

Varje år arrangerar Kort om Samhället julfesten Jalla Jalla en Jul för Alla. Denna välkomnar hemlösa, ensamma och behövande till ett storslaget julfirande, med julmat, underhållning, julklappar och en massa kärlek!

Ett enkelt men mycket uppskattat sätt att bidra till julfesten är att komma förbi vår välgörenhetsloppis i Folkets Park! 100% av intäkterna går direkt till julfesten, och bidrar till att vi kan köpa in mat och julklappar. Då runt 1.000 personer besöker julfesten varje år är varje krona av stort värde.

Loppisen kommer att ske i Folkets Park utanför Cool Minds lokaler, och här kommer du att kunna hitta allt möjligt! Vi kommer även att ha en hjälp-auktion där experter auktionerar ut hjälp och kunskaper. Loppisen pågår den 5/8 kl 10-20.

SÅ HÄR KAN DU BIDRA!
– Sväng förbi loppisen och köp något nytt! Då jobbar du också för hållbarhet och emot överkonsumtion – två fantastiska flugor i en enda smäll.
– Donera saker till loppisen! Vi tar emot allt möjligt så länge det är helt och rent. Donationer kan göras på Cool Minds, där vi har fått låna lagerplats. Donationer kan göras mellan den 23/7-4/8 under Cool Minds öppettider. Funkar inte dessa tider kan du kontakta oss på info@kortomsamhallet.se.
– Delta i vår hjälp-auktion! Vi letar efter lekfulla människor som har lust att låna ut sin expertis. Det kan tex vara hjälp med bokföring, akvarellmålning, plastbantning eller vad som helst! De erbjudna tjänsterna kommer att auktioneras ut till förmån av julfesten. Är du intresserad? Kontakta oss på info@kortomsamhallet.se!

Kommentera