Donera julklappar!

Gör julen god med oss! Ge julklappar till Malmös hemlösa, utsatta och ensamma!

Inför Jalla jalla en jul för alla 2018 tar vi hjärtligt emot all hjälp vi kan få. Förra året välkomnade vi över 1000 besökare, och vi räknar med ett liknande antal i år. Vi vill ge julklappar till varenda en av dem, därför behöver vi din hjälp. Det är insatserna från volontärer, sponsorer och bidragsgivare som gör festen möjlig.

Vi tar emot allt från listan nedan. Julklapparna lämnas till Kort om Samhället oinslagna och i oanvänt skick, under vardagar kl 12-19 på Norra Parkgatan 2 (Cool Minds lokaler). Vi tar också emot donationer i vår julklappslåda på Burlöv Center (finns utanför Cool Minds pop up-butik). Leksaker som doneras behöver inte vara nya, men måste vara hela, rena och i gott skick. Vi välkomnar även volontärer till vårt event där vi slår in alla julklappar, den 21:e och 22:e december! Mer info hittar du här. Sista dagen att donera julklappar är den 22/12.
Frågor är välkomna och skickas till jul@kortomsamhallet.se. Din gåva gör stor skillnad för oss. Tack för ditt engagemang!

Just nu saknar vi framförallt Underkläder, Strumpor, Vantar, Mensskydd, Mössor, Filtar och Julklapsspapper!

 
 


DEO
 


SCHAMPO
 


TANDBORSTAR
 


TANDKRÄM
 


MENSSKYDD
 


STRUMPOR
 


UNDERKLÄDER
 


MÖSSOR
 


VANTAR
 


HALSDUKAR
 


LEKSAKER
 


FILTAR
 


JULKLAPPSPAPPER
 


SAXAR
 


TEJP
 

 
 

Skriv ut och sprid ordet

Här finns en flyer i A4-format som kan laddas hem, skrivas ut och läggas fram på arbetsplatser och hängas upp på anslagstavlor. Hjälp till att sprida ordet. Gör julen god med oss!

 
 

Följ oss

Följ oss på Facebook och gå med i Nätverket Jalla jalla en jul för alla för att få uppdateringar direkt!