Stötta julfesten ekonomiskt

All information nedan är inaktuell!
Klicka här för att komma till Cool Minds – som arrangerar Jalla Jalla en Jul för Alla 2019!

Jalla jalla en Jul för alla! är en julfest som välkomnar Malmös hemlösa, utsatta och ensamma att fira jul med gemenskap, julmat, julklappar och underhållning. Arbetet med julfesten sker ideellt. Därför är stödet från bidragsgivare och sponsorer otroligt viktigt. Det är de ekonomiska bidragen som – tillsammans med insatserna från volontärer – gör julfesten möjlig. Vi tar tacksamt emot alla bidrag, stora som små. Alla pengar går oavkortat till att hjälpa utsatta människor.

 

Swish: 1230971051

Bankgiro: 897-9056

 


Julfika
50 kr

 

 

 


50 kr blir julfika som räcker till flera av julfestens gäster. På fikabordet finns till exempel pepparkakor, clementiner och julgodis. Förutom att bidra till den mysiga stämningen, ger fikat också lite extra energi.

Julklappen
75 kr

 

 

 


75 kr blir flera viktiga julklappar till julfestens gäster. I paketen lägger vi till exempel varma vantar, nya strumpor och tandborste och tandkräm.

Julmiddag
100 kr

 

 

 


100 kr blir flera portioner julmat till julfestens gäster. Julmaten är en central del av festen och extra viktig för de som själva inte har möjlighet att laga en julmiddag. På julbordet finns en stor mix av rätter, så att alla kan äta något som passar dem.

Stora julklappen
200 kr

 

 

 


200 kr blir flera viktiga julklappar till julfestens gäster. I de stora paketen lägger vi exempelvis filtar, varma halsdukar och leksaker.

En god jul
500 kr

 

 

 


500 kr blir flera viktiga julklappar, julfika till många och flera portioner julmat till julfestens gäster. I paketen lägger vi till exempel varma vantar, filtar och leksaker, på fikabordet finns till exempel pepparkakor, clementiner och julgodis och på julbordet finns en stor mix av rätter, så att alla kan äta något som passar dem.

 

Swish: 1230971051

Bankgiro: 897-9056

 

Bilderna visar exempelprodukter. Vi använder pengarna så effektivt som möjligt när vi köper julklappar och mat. Alla pengar som skänks hamnar i en gemensam kassa som används för att köpa in det som behövs till julfesten. Om det blir pengar över används de till andra, ideella projekt som drivs av Kort om Samhället. Alla donationer går oavkortat till att hjälpa utsatta människor.

 

Stötta i egenskap av företag

Vill ditt företag/din organisation sponsra julfesten? Skicka ett mail till jul@kortomsamhallet.se!