Volontär 2018

 

 
 

Gör julen god med oss!

Nu börjar planeringen inför årets upplaga av julfesten Jalla Jalla en Jul för Alla!, och vi behöver dig. Det är med hjälp av volontärernas engagemang vi kan göra julfesten till en fantastisk upplevelse för alla besökare!

Att arbeta som volontär med Jalla Jalla en Jul för Alla! är en insats som kräver engagemang, en positiv inställning och en vilja att hjälpa andra. Att vara volontär och ingå i styrgruppen, innebär att du tillsammans med oss planerar och ansvarar för det praktiska arbetet inför julfesten. Du bidrar med din tid, din kunskap och dina idéer.

 
 

Anmäl ditt intresse

Låter det som något för dig? Då vill vi att du hör av dig till oss! Fyll i formuläret nedan och skicka iväg det till oss. Det går också bra att skicka ett mail till jul@kortomsamhallet.se där du presenterar dig själv kort och berättar vad du kan bidra med. Om du är osäker på exakt hur mycket eller med vad du kan hjälpa till; ingen fara – vi pratar och kommer på det tillsammans!

 
 

Alla kan göra något

Saknar du tiden som krävs för att delta i styrgruppen? Du kan fortfarande göra en insats som volontär, i den utsträckning som passar dig! Gå med i vårt volontärnätverk här: Nätverket Jalla Jalla en Jul för Alla!. Anmälan för volontärer 2018 öppnar senare i höst.

Vill du hellre stötta julfesten ekonomiskt? Läs mer om hur du gör det här: Stötta julfesten.