Volontär 2018

All information nedan är inaktuell!
Klicka här för att komma till Cool Minds – som arrangerar Jalla Jalla en Jul för Alla 2019!

Gör julen god med oss!

Jalla jalla en Jul för alla är en årlig julfest som välkomnar Malmös hemlösa, utsatta och ensamma att fira julafton i värmen, med gemenskap, julmat, julklappar och underhållning. Julfesten hålls på Moriskan på julafton och har över tusen besökare. Både barn och vuxna är välkomna.

Julfesten börjar klockan 09.00 och slutar 22.00. Som volontär kan du välja att delta hela dagen eller under vissa pass. Det går alltså jättebra att bara vara med på förmiddagen, till exempel. Varje volontär väljer själv sina tider. Volontärinsatserna är fördelade på olika stationer, som lekhörnan eller kök och servering. Du fyller i vilka stationer du är intresserad av när du anmäler dig, och det går bra att välja allt mellan en och alla. Vi kommer att bekräfta dina pass och din/a station/er i ett mail till dig! Frågor är välkomna och skickas till jul@kortomsamhallet.se.

 

Kan du inte delta som volontär på julfesten? Du kan fortfarande göra en insats som volontär, i den utsträckning som passar dig! Gå med i vårt volontärnätverk här: Nätverket Jalla Jalla en Jul för Alla!.

Vill du hellre stötta julfesten ekonomiskt? Läs mer om hur du gör det här: Stötta julfesten.

 

Delta som volontär på julfesten

Vill du delta som volontär på julfesten? Fyll i formuläret nedan, så skriver vi upp dig som volontär. Bekräftelsen kan dröja, men kommer via mail så fort som möjligt. Tack för ditt engagemang!