Volontär under julafton

 

 

Det är volontärerna som gör julfesten möjlig

Jalla jalla en Jul för alla är en årlig julfest som välkomnar Malmös hemlösa, utsatta och ensamma att fira julafton i värmen, med gemenskap, julmat, julklappar och underhållning. Julfesten hålls på Moriskan på julafton och har över tusen besökare. Både barn och vuxna är välkomna.

Julfesten börjar klockan 09.00 och slutar 22.00. Som volontär kan du välja att delta hela dagen eller under vissa pass. Det går alltså jättebra att bara vara med på förmiddagen, till exempel. Varje volontär väljer själv sina tider. Volontärinsatserna är fördelade på olika stationer, som lekhörnan eller kök och servering. Du fyller i vilka stationer du är intresserad av när du anmäler dig, och det går bra att välja allt mellan en och alla. Vi kommer att bekräfta dina pass och din/a station/er i ett mail till dig! Frågor är välkomna och skickas till jul@kortomsamhallet.se.

Vill du delta som volontär på julfesten? Fyll i formuläret nedan, så skriver vi upp dig som volontär. Bekräftelsen kan dröja, men kommer via mail så fort som möjligt. Tack för ditt engagemang!

 

 

Gå med i vårt nätverk för volontärer

Vill du vara med och göra insatser innan julfesten? Följ oss på Facebook och gå med i vår facebookgrupp Nätverket Jalla jalla en jul för alla! för att få information om när det finns möjlighet att delta som volontär.

 

Bidra ekonomiskt

Vi tar tacksamt emot alla ekonomiska bidrag, små som stora. De hjälper oss i arbetet med julfesten. Märk din donation med ”Julfest”.

Swish: 1230971051
Bankgiro: 897-9056