Om oss

10592867_677397909016796_5069889151979672661_n

Kort om Samhället är en fristående, partipolitiskt och religiöst obunden förening. Genom texter, workshops och ideella projekt bedriver vi en verksamhet och sprider information som syftar på att skapa ett mer jämlikt, rättvist och humant samhälle. Alla medlemmar får möjlighet att både delta i allt vi gör, samt vara med och skapa nya projekt. Det är inte tillåtet att skapa projekt eller sprida åsikter som uppmanar till rasism, sexism, homofobi eller annan diskriminering. Huvudsyftet med föreningen är folkbildning, socialt rättvisearbete och att engagera människor av alla åldrar. Då vi saknar en speciell nisch kan vi syssla med många olika saker samtidigt. Vi är en medlemsstyrd förening där medlemmar får komma med önskemål på projekt och annat, som de genom våra resurser kan förverkliga. Vi tror på demokrati och på kraften hos alla individer.

Om du har önskemål, frågor eller tankar om oss är du välkommen att höra av dig till vår mail, info@kortomsamhallet.se

Vi håller regelbundet i olika evenemang, workshops eller andra aktiviteter. Följ oss på Facebook om du vill hålla dig uppdaterad!

Styrelsen 2018
Alice Berger – Ordförande
Jonas Andersson – Samarbetsansvarig
Åsa Sellberg – Utbildningsansvarig
Matilda von Reis – Medieansvarig
Frida Fritzon – Insamlingsansvarig
Ivan Vikland – Kassör

 


KORT OM SAMHÄLLETS SPONSORER!

Vill du också ha din logga här, och samtidigt bidra till att förbättra vårt Malmö? Maila oss på info@kortomsamhallet.se!

om oss2